O nas

Dobrodošli pri Mister Geppettu, družinskem podjetju iz prelepe Črne gore. Naše poslanstvo je ustvarjati kakovostne kozmetične in zdravstvene izdelke, brez povzročanja škode okolju.

Naše prepričanje je, da lahko le okolju prijazna podjetja proizvajajo vrhunske izdelke, ki koristijo tako kupcem kot tudi prodajalcem. Zato sodelujemo le z okoljsko ozaveščenimi podjetji, ki delijo naš pogled na varovanje narave in imajo tudi vsa potrebna potrdila in certifikate.

Mister Geppetto je najnovejša znamka v vrsti dodatkov narejenih iz kakovostnega lesa sibirske breze.

Mister Geppetto vam nudi naravne lesene izdelke visoke kvalitete, po konkurenčnih cenah za veleprodajo, maloprodajo in spletne trgovine.

Pred dvajsetimi lesti sta dva mlada prijatelja, inženirja Sergej Gončarenko in Arkadij Baltser dobila redko priložnost. Dobila sta povabilo gospe Anite Roddick in njenega The Body Shopa za razvoj in izdelavo lesenega glavnika. Zahteve podjetja The Body Shop po visoki kvaliteti produktov in njihovi okoljski ozaveščenosti so jima predstavljali zahteven izziv, ki pa sta se ga lotila z zanosom. Skozi proces, ki jima je spremenil življenje, sta ustvarila prvi leseni glavnik in dobila svoj prvi posel. Sodelovanje s podjetjem The Body Shop je bilo enkraten začetek in od takrat mnogim podjetjem dobavljamo lesene glavnike, masažerje in pile za trdo kožo.

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo blagovno znamko Mister Geppetto.

about_1633_vert
Back to Top